Arş. Gör. Dr. Emin Demir'e TÜBİTAK 4004 Proje Desteği--

Proje Yürütücüsü: Arş. Gör. Dr. Emin Demir
Çocuk Gelişimi Bölümü

Proje Süresi: 12 Ay

“Tarsus Uzay Bilim Okulu” projesi, 60-72 aylık çocuklara yönelik olarak hazırlanmış olan "Uzay" temalı programın çocukların bilimsel süreç becerilerine etkisini incelemeyi amaçlamaktadır. Proje kapsamında hazırlanan programının hedef kitlede yer alan çocukların bilimsel süreç becerilerini desteklemesi, uzay ve uzay genelinde dünya, yıldız, güneş, ay ve gezegenlerle ilgili kavramlara karşı farkındalıklarının artması beklenmektedir. Ayrıca projenin aile katılımı çalışmaları ile ev ortamında gerçekleştirilen etkinlikleri aracılığıyla ebeveyn-çocuk etkileşimine katkı sağlaması öngörülmektedir. Proje hakkında detaylı bilgi uzaybilimokulu.tarsus.edu.tr adresinde sunulmaktadır.