Üniversitemiz 2018-2019 Güz dönemi ders ön kayıt ve kayıt yenileme tarihleri önlisans/lisans/lisansüstünde 19 Ekim 2018 tarihine kadar uzatılmıştır.--

12 Ekim 2018 Cuma

Üniversitemiz 2018-2019 Güz dönemi ders ön kayıt ve kayıt yenileme tarihleri  önlisans/lisans/lisansüstünde 19 Ekim 2018 tarihine kadar uzatılmıştır.

Ders ön kayıtlarınızı yapabilirsiniz. Ön kayıt yapan öğrencilerimizin ders kayıtları onaylanmakta olup ücret ödemeleri ile ilgili öğrencilerin Ziraat Bankası ATM’lerinde aşağıdaki adımları takip etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz Ücretlerini Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden (www.tarsusobs.mersin.edu.tr) öğreneceklerdir.

Önlisans, Lisans, Lisansüstü öğrenciler Bankada açılan

1. Öğretim 0238-86844078-5001 hesap numarasına

İkinci Öğretim öğrencileri ile Lisansüstü tezsiz Program öğrencileri Bankada açılan

2. Öğretim 0238-86844078-5002 hesap numarasına ATM’lerden yapılacak olup

ATM İşlem adımları

1- Kartsız işlem

2- Para yatırma

3- T.C. Kimlik no

4- Telefon no

5- Hesap no

6- Tutar

7- Dekont

Bankaya Katkı/Harç ücretini  yatıran öğrenciler ilgili okullarına dekontları ile müracat ederek sistemden ödemelerini onaylatmaları gerekmektedir. Ödeme yapan öğrenciler ile

Mersin Üniversitesine hatalı yatıran öğrenciler dekontları ile ilgili Okullarına giderek sistemden ödemelerini onaylatacaklardır.

Ödemeleri tamamlanan ders ön kaydını yapmış/yapacak öğrencilerin ders kaydı onayları yukarıda belirtilen işlemler tamamlanınca yapılacaktır.

Öğrenci işleri bilgi sistemi: “www.tarsusobs.mersin.edu.tr”

Sorularınız için:  “tarsusogrencidestek@gmail.com”

Başarılı bir Eğitim Öğretim Yılı Dileriz.