Tarsus Üniversitesi’nin temelleri 1992 yılında Mersin Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulan Tarsus Meslek Yüksekokulu ile atılmıştır. 2001 yılında Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi, 2005 yılında Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu kurulmasıyla eğitim faaliyetlerini genişletmiştir.Bugün itibari ile 4 fakülte, 1 enstitü, 1 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tarsus Üniversitesi

Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı (05-06 Mart 2019)--

04 Mart 2019 Pazartesi

05 - 06 Mart 2019 tarihinde Mersin Toroslar Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı  himayelerinde yapılacak olan Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı etkinliği; 9 bölge üniversitesi, kamu ve özel sektörden 100'den fazla seçkin firmanın standları, insan kaynakları yöneticileri, üst düzey isimlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.  Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı etkinliği çerçevesinde gelen katılımcılara iş, staj ve eğitim fırsatları sunacak olan özel sektör ve kamu kuruluşları sizlerin gelecek ve kariyer hedeflerinize bir adım daha atmanız için fuar alanında yerlerini alacaklar. 

Atölye çalışmaları, eğitimler, konferanslar, sürpriz hediyeler, kariyer, iş ve staj fırsatları için web sitesinden kayıt yaptırınız.

 

--