Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Alper Yontar, TÜBİTAK 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu--

14 Kasım 2018 Çarşamba - Görüntülenme: 9230

Üniversitemiz öğretim üyesi Dr. Ahmet Alper Yontar, dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Princeton Üniversitesi'ne doktora sonrası araştırmalar yapmak üzere davet edildi.

TÜBİTAK, "2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu" ile doktora sonrası araştırma (post-doc) çalışmalarını Princeton Üniversitesi'nde sürdürecek olan Dr. Yontar, "HCCI Motorlar için Plazma Destekli Ateşleme Sisteminin Geliştirilmesi" üzerine araştırma çalışmalarını gerçekleştirecektir.

Hocamızı, akademik başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.