İHKİB Yönetiminden Üniversitemize Ziyaret--

14 Mayıs 2022 Cumartesi - Görüntülenme: 1952

İstanbul Hazır Giyim & Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Orhan AYDIN’ı ziyaret etti. Tarafların yürütmekte olduğu güncel projelerin değerlendirildiği ziyarette sektörün öncü işbirliği projesi haline gelen Tercihim Tekstil Mühendisliği Burs Programı örnek model olarak görüşüldü. İşbirliği alanlarının değerlendirildiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Aydın, eğitim öğretim ve araştırma ilgi yelpazesini her geçen yıl genişleten Üniversitemizin oluşturduğu kapasite ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi.