Sosyal Sorumluluk Projesi: Menopoz Eğitimi ve Kanser Taramaları--

17 Mayıs 2022 Salı - Görüntülenme: 1112

Tarsus Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü olarak 13 Mayıs 2022 tarihinde Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eylem Toker’in yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Menopoz Eğitimi ve Kanser Taramaları” başlıklı üniversitemizin sosyal sorumluluk projesinin ikinci aşamasında 32 kadın katılımcıya teorik eğitim verilmiştir. Ardından Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile iş birliği için tarama programı planlanmış olup taramalara ilişkin verilen eğitimin ardından üniversitemize gelen KETEM ekibi ve mobil taraması ile gönüllü olan kadınlara tarama testleri uygulanmıştır. Projemizin ikinci etabı yoğun ilgiyle tamamlanmıştır.