Üniversitemizde 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinliği--

18 Mayıs 2022 Çarşamba - Görüntülenme: 2177

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yılı Kutlama Programı kapsamında Üniversitemiz Konferans Salonunda İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Arş. Gör. Ali KARAHAN ile Arş. Gör. Hilal YİĞİT tarafından “Türk Şiirinden Örneklerle Gençlik”, Arş. Gör. Aykut ELMAS ile Arş. Gör. Mehmet YURT tarafından “Cumhuriyet ve Gençlik”, Arş. Gör. Ece Didem ÇELİK tarafından “Serbest Zaman Etkinlikleri ve Gençlere Öneriler” başlıklı konferanslar gerçekleştirilmiştir.