Dr. Öğr. Üyesi Atiye Karakul’a TÜBİTAK 1002 Proje Desteği--

02 Eylül 2022 Cuma - Görüntülenme: 1494

Proje Başlığı: Astımlı Çocuklar için Tasarlanan Mobil Uygulama Oyun Eğitiminin Astım Yönetimi ve Yaşam Kalitesine Etkisi

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğr. Üyesi Atiye KARAKUL, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü

Proje Süresi: 12 Ay

“Astımlı Çocuklar için Tasarlanan Mobil Uygulama Oyun Eğitiminin Astım Yönetimi ve

Yaşam Kalitesine Etkisi” adlı projede çocuklar için tasarlanan mobil uygulama oyun eğitimi

tasarlanacaktır. Bu proje ile astım tanılı çocukların inhaler kullanma becerisi, astım semptom

ve tedavi ihtiyacının belirlenmesi, yaşam kalitesine etkisinin incelemesi hedeflenmektedir.