Tarsus Üniversitesi’nin temelleri 1992 yılında Mersin Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulan Tarsus Meslek Yüksekokulu ile atılmıştır. 2001 yılında Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi, 2005 yılında Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu kurulmasıyla eğitim faaliyetlerini genişletmiştir.Bugün itibari ile 4 fakülte, 1 enstitü, 1 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tarsus Üniversitesi

Öğr. Gör. Nermin Punar Özçelik’e TÜBİTAK 1002 – A Proje Desteği--

13 Nisan 2023 Perşembe - Görüntülenme: 1147

Proje Başlığı: İngilizce Okuma ve Kelime Becerisini Geliştiren Artırılmış Gerçeklik Destekli Öğretim Materyali Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi (AGDİEM)
Proje Yürütücüsü: Öğr. Gör. Nermin PUNAR ÖZÇELİK, Yabancı Diller Yüksekokulu, 
Yabancı Diller Bölümü
Proje Süresi: 11 Ay

“İngilizce Okuma ve Kelime Becerisini Geliştiren Artırılmış Gerçeklik Destekli Öğretim Materyali Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi (AGDİEM)” adlı projede Artırılmış Gerçeklik teknolojisinden faydalanarak bir İngilizce Öğretim Materyali tasarlanacak, geliştirilecek ve değerlendirmesi yapılarak kullanıma uygun hale getirilecektir. Proje sonunda elde edilen materyalin dil öğrenen bireylerde okuduğunu anlama ve kelime öğrenimi becerisini arttırması hedeflenmektedir.

 

--