Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi Olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi.--

19 Mart 2024 Salı - Görüntülenme: 277

Tarsus Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından sosyal bilincin geliştirilmesi, sağlık bilincinin oluşturulması ve toplumsal katkı amacıyla bir Sosyal Sorumluluk Projesi olarak “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği” düzenlendi. Tarsus 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda görev alan çalışanlara yönelik düzenlenen etkinlikte Kadın Sağlığı’na yönelik belirlenmiş konularda seminerler verildi. Seminer, Ebelik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Eylem Toker yürütücülüğünde gerçekleştirilirken; Dr. Öğr. Üyesi Gülüzar Sade, Arş. Gör. Zeynep Seyyide Kaya, Arş. Gör. Seda Güray ve Arş. Gör. Sibel Yalvaç belirlenen konu başlıklarında kadın çalışanlara bilgilendirmede bulundu.