Öğrencilerimize TÜBİTAK 2209 - B Kapsamında Proje Desteği--

25 Mart 2024 Pazartesi - Görüntülenme: 425

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023 yılına ait 2. dönem başvuruları sonuçlandı. Bu kapsamda yapılan başvuru sonuçlarına göre, üniversitemiz öğrencilerinin 2 projesi TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazandı.
Tarsus Üniversitesi olarak; proje başvurusu yapan ve proje desteği kazanan öğrencilerimizle danışman hocalarımızı tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.

2209 - B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı 2023 Yılı 2. Dönem

BÖLÜM / PROGRAM

DESTEK SAYISI